AgriPlaza Mijnbouwschade praktijkmiddag

Mijnbouwschade praktijkmiddag
Graag willen wij u uitnodigen voor de praktijkmiddag Mijnbouwschade in Middelstum.
AgriPlaza heeft een divisie Mijnbouwschade opgericht, waardoor een klant van A tot Z geholpen kan worden met zijn schadedossier.Tijdens het evenement kunt u terecht met al uw vragen, er zijn o.a. een bouwkundig adviseur, juridisch adviseur en diverse regiomakelaars.
De focus ligt op agrarische objecten en gronden.

Waar: Maatschap Prins, Halteweg 1, Middelstum
Wanneer: dinsdag 19 juni vanaf 13:00 – 16:00 uur

De entree is gratis, graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 15 juni via jschirring@agriplaza.eu

————————
Persbericht

Agrarische Makelaardij AgriPlaza richt divisie Mijnbouwschade op

Sinds jaren helpen de makelaars van AgriPlaza hun klanten, doorgaans grondeigenaren, met allerlei vraagstukken rond grond en agrarische objecten. Vaak aan- en verkopen, maar ook taxaties, juridische zaken, vergunningen, nieuwbouw en afhandeling van schades door overheidsingrijpen. Steeds vaker worden de specialisten van AgriPlaza ingeschakeld als sprake is van schade door mijnbouwactiviteiten.

Schade door mijnbouwactiviteiten is bijzonder door de tegenpartij waar mensen mee te maken krijgen. Zoals bekend valt het niet mee om schades erkend en vervolgens fatsoenlijk uitbetaald te krijgen. AgriPlaza heeft inmiddels een unieke werkwijze ontwikkeld die in vele gevallen ondertussen tot succes in de schadeloosstelling heeft geleid.

“We beschikken over een bouwkundige die recent afgestudeerd is in beving bestendig bouwen, we hebben een eigen privaatrechtjurist, die gespecialiseerd is in schadevergoedingsrecht en onze makelaars kennen de regio specifieke omstandigheden als geen ander. Het is een misvatting dat mijnbouwschade enkel in een door de overheid aangewezen gebied plaats vindt. Ook is het een misvatting dat alle schades volgens een door de overheid ontwikkeld schadeprotocol afgehandeld moeten worden. Voor de overheid is dat wel handig, maar voor de grondeigenaar vaak niet. We hebben daarom zelf een heel instrumentarium en werkwijze ontwikkeld, wat we allemaal in eigen beheer kunnen uitvoeren voor de klant. Het werd tijd om daar een aparte divisie voor op te richten binnen ons kantoor. Daarbij komt dat wij juist nooit voor de overheid werken en dat maakt dat we zeer sterk voor onze klanten op komen.” Aldus Harry Nijborg, directeur van AgriPlaza.