De nieuwe huisstijl van AgriPlaza Bouwadvies

AgriPlaza Bouwadvies

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Steeds vaker krijgen wij de vraag wat wij van AgriPlaza Bouw nou precies doen. Zijn we een bouwbedrijf of adviesbureau? Om verwarring te voorkomen hebben wij gekozen voor een nieuwe naam en huisstijl. Vanaf heden gaan wij verder als AgriPlaza Bouwadvies.

Als bouwadviesbureau zijn wij uw vertrouwde partner bij de planvorming en realisatie van uw plan. Het is mogelijk dat wij u begeleiden van de eerste schetsen tot en met het definitieve ontwerp en van de vergunningsaanvraag tot en met de oplevering van het project. De tekeningen worden driedimensionaal uitgewerkt, hierdoor worden eventuele fouten en faalkosten geminimaliseerd en heeft u een goed ruimtelijk beeld van het beoogde eindresultaat.

Wij zijn gespecialiseerd in rundveestallen, maar voor andere richtingen in de agrarische sector, hallenbouw of woningbouw zijn wij ook uw juiste partner. Wij zijn zowel gespecialiseerd op het bouwkundige vlak als ruimtelijke ordening, hierbij valt te denken aan milieuvergunningen, begeleiding bij bestemmingsplan wijzigingen en aanvragen binnen de omgevingsvergunning.

Binnen het bedrijf is er al 25 jaar lang ervaring met de bouwsector. Tot de dag van vandaag hebben wij ons als bouwadviesbureau ontwikkeld tot een dynamisch bureau waarin wij korte lijnen hanteren en waarin wij ons transparant naar onze opdrachtgevers opstellen.

Schroom u niet en vraag naar de diensten die wij u kunnen bieden. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op het hoofdkantoor van AgriPlaza te Tynaarlo, de koffie staat altijd klaar!