• Ma t/m Vrij: 08:00 - 17:00
 • 0592 54 54 51
 • info@agriplazabouwadvies.nl
 • Bouwbegeleiding

  Bouwbegeleiding

  Tijdens de bouw hebben wij één motto: “Bouwen moet een feestje zijn”. Waarschijnlijk bouwt u maar één keer en hier wilt u met een gerust hart op terug kunnen kijken. Tijdens de bouw kunnen wij voor u toezien op de naleving van de aannemer op de door ons aangeleverde bestek- en tekenwerk.

  Het is van groot belang dat u op één lijn zit met de aannemer. Goed overleg en duidelijke afspraken zorgen hier voor. Onze adviseur komt 1 á 2 keer per week of volgens afspraak langs op de bouw. Tijdens het bezoek wordt er gecontroleerd op de naleving van het plan en worden er vergaderingen georganiseerd. Tijdens een vergadering wordt de voortgang besproken en worden hier afspraken over gemaakt. Alle bevindingen, afspraken en eventueel meer- en minderwerk worden door onze adviseur gerapporteerd.

  Wanneer alle werkzaamheden gereed zijn leveren wij gezamenlijk met de betrokken partijen het werk op. Ook na de oplevering kunt u altijd bij ons terecht, mocht er iets niet naar behoren functioneren dan lossen wij dit voor u op.

  HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER VAN ONS WETEN?

  Neem via onderstaande knop gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!