• Ma t/m Vrij: 08:00 - 17:00
 • 0592 54 54 51
 • info@agriplazabouwadvies.nl
 • Milieu

  Milieu

  Bij veel (agrarische)bedrijven is een milieuvergunning noodzakelijk. Vergunningen zijn de basis van uw bedrijfsvoering of bouwplan, meestal zijn dit ingewikkelde en langdurige procedures waar u zelf veel tijd mee kwijt bent.

  Vandaag de dag is het steeds belangrijker uw vergunningen op orde te hebben. We leven in een klimaat dat steeds meer veranderd en dit heeft ook directe gevolgen voor onder andere de agrarische sector. Uw vergunning is uiteindelijk ook het recht wat u heeft!

  Er zijn verschillende vergunningen en in de meeste gevallen zijn deze ook zelfs verplicht. Voor agrarische bedrijven kennen wij de Wet natuurbescherming, Activiteitenbesluit en de milieuvergunning. Hiertoe behoren ook de Omgevingsvergunning Beperkte Milieutoets, de m.e.r.-beoordelingen en aanmeldnotities  en alle overige vergunningen die onder de omgevingsvergunning vallen.

  De milieu gerelateerde vergunningen zijn niet alleen verplicht voor agrarische bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven die werkzaam zijn in de metalen of garagebedrijven.

  HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER VAN ONS WETEN?

  Neem via onderstaande knop gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!