Over ons

AgriPlaza Bouwadvies is gespecialiseerd in de agrarische sector, maar door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een allround bouwadviesbureau en zijn wij ook voor woning- en utiliteitsbouw uw juiste partner. Tot de dag van vandaag hebben wij ons bouwadviesbureau ontwikkeld tot een dynamisch bureau waarin wij korte lijnen hanteren en waarin wij kwaliteit en klanttevredenheid voorop stellen.

Heeft u bouwplannen, maar weet u niet wat u allemaal te wachten staat? Wij helpen u graag. Van uw idee naar ontwerp, kosten, vergunningen, bestek, het kiezen van een aannemer tot en met de oplevering en de nazorg van uw project.
Niet alleen op bouwkundig vlak kunnen wij u helpen, maar ook bij milieukundige en planologische vraagstukken, hierbij valt te denken aan Ruimte-voor-Ruimte regelingen, milieuvergunningen en bestemmingsplan wijzigingen.

Schroom u niet en vraag naar de diensten die wij u kunnen bieden. U bent van harte welkom op het kantoor van AgriPlaza in Tynaarlo, de koffie staat altijd klaar! Bel gerust.

Namens het team,

AgriPlaza Bouwadvies

Harry Nijborg

Senior Adviseur, directeur

Mijn naam is Harry Nijborg, mede eigenaar van AgriPlaza Bouwadvies en eigenaar van AgriPlaza Makelaars. Zelf ben ik al 30 jaar werkzaam in de bouw als adviseur. Tegenwoordig ben ik al zo’n 18 jaar werkzaam in de agrarische makelaardij. Vanwege de vraag van klanten uit het verleden voor begeleiding van hun bouwplannen zijn wij naast de makelaardij in 2009 ook gestart met een bouwkundig adviesbureau.

Bij AgriPlaza Bouwadvies houd ik mij voornamelijk bezig met de complexere zaken. Mijn grootste passie ligt bij de agrarische bouw, maar voor een mooie woning in het buitengebied sta ik graag voor onze klanten klaar.

Telefoon kantoor: 0592 – 54 54 51, Mobiel: 06 20 44 12 60 | Mail: hnijborg@agriplaza.eu

Jeffrey Akkerman

Senior Adviseur Bouw | Milieu | Ruimtelijke Ordening

Mijn naam is Jeffrey Akkerman en ben sinds 2013 werkzaam bij AgriPlaza Bouwadvies. Door de jaren hebben wij samen met onze klanten prachtige projecten mogen uitvoeren en realiseren. Voor mijn werk heb ik de opleidingen MBO en HBO bouwkunde gevolgd en heb mij hierin gespecialiseerd in de bouwtechniek en mijnbouw.

Het mooie van mijn werk vind ik de afwisseling tussen het agrarische, de woningbouw en utiliteitsbouw. Het ene moment ben je bezig met een nieuwe stal of milieueffectrapportage en het andere moment zit je met een klant om tafel om een nieuwe woning te ontwerpen. De diversiteit, sectoren en onze klanten maken het werk uitdagend, maar vooral leuk. Met veel plezier help ik u met uw vraagstukken of ideeën.

Telefoon kantoor: 0592 – 54 54 51, Mobiel: 06 1350 6562 | Mail: jakkerman@agriplazabouwadvies.nl 

Lisette Wolthuis

Bouwkundig adviseur & tekenaar

Mijn naam is Lisette Wolthuis en ben opgegroeid op een melkveebedrijf waar wij momenteel zo’n 250 koeien melken. Naast mijn passie voor de melkveehouderij heb ik ook een passie voor de bouw. Bij AgriPlaza Bouwadvies kan ik deze beide combineren. In 2019 heb ik mijn MBO-diploma bouwkunde behaald en volg momenteel naast mijn werk thuis op het melkveebedrijf en AgriPlaza Bouwadvies nog de HBO-opleiding Built Environment (Bouwkunde & Ruimtelijke ontwikkeling).

Bij AgriPlaza Bouwadvies kan ik mijn passie en kennis voor en van de agrarische sector meenemen in de realisatie van allerlei soorten plannen. Dit vind ik ook het mooiste aan mijn werk. Daarnaast vind ik de afwisseling tussen agrarisch, wonen en utiliteit ook erg leuk. Over het algemeen houd ik mij bezig met het tekenwerk, maar ondersteun ook in planologische en milieukundige vraagstukken.

Telefoon: 0592 – 54 54 51 | Mobiel: 06 57 30 79 65 | Mail: lwolthuis@agriplazabouwadvies.nl 

Robin Philips

Bouwkundig adviseur & tekenaar

Mijn naam is Robin Philips en werk als Bouwkundig adviseur en tekenaar bij AgriPlaza Bouwadvies. Hiervoor heb ik drie jaar werkervaring op mogen doen bij een allround bouwbedrijf op de tekenafdeling. Hier hield ik mij bezig met verschillende projecten in zowel de woning-, stallen- als utiliteitsbouw.

Het mooie van mijn werk hier is dat wij ons meer bezig houden met het grotere plaatje binnen het advieswerk.

Vanaf de eerste ideeën tot en met de oplevering adviseren wij onze klanten in hun keuzes, ontwerpen, vergunningen en begeleiding gedurende de bouw. Naast het tekenwerk doen wij ook het advieswerk op het gebied van milieu- en ruimtelijke ordening, hierin wil ik mij de komende jaren verder specialiseren.

Telefoon: 0592 – 54 54 51 | Mail:  rphilips@agriplazabouwadvies.nl